Seznamte se: Rafael Real

29.06.2014 20:40

Španělský fotbalový fanoušek je při zápasech svého klubu nervózní, kritický, ale hlavně vášnivý. Přesně takový je i RAFAEL NADAL (28), který se minulý týden v rámci turnaje v Madridu vydal na zápas svého milovaného Realu proti Valencii.

 

Souboj, v němž královský klub jen remizoval s Valencií 2:2 a de facto tím přišel o šanci vyhrát ligový titul, Nadal horlivě prožíval i po boku svého otce Sebastiana. Kroutil hlavou, po neproměněných šancích oblíbeného klubu bezmocně lomil rukama. „Valencia měla dvě šance a dala dva góly. To se Realu nepovedlo. Třikrát trefil tyč a navíc neproměnil penaltu. Jejich gólman byl fantastický,“ zhodnotil zápas velký znalec kopané, který má v madridském týmu kupu kamarádů, kteří jeho zápasy na turnaji také poctivě sledovali.

 

Také se hned po utkání zastal brankáře Ikera Casillase, který posledních pár let marně hledá svojí formu z předchozího zlatého španělského období, což mu také příznivci »bílého baletu« dali v nedělním utkání pořádně pocítit. Pískot na jeho adresu byl ohlušující. „Tady jsou vždycky nároční fanoušci. Já bych nikdy na nikoho nepískal, pochopil bych to jen v případě, kdyby se hráči nesnažili. Ale když děláte, co je ve vašich silách... Někdy by si fandové měli vzpomenout na to, jaké dobré časy už s těmito hráči zažili,“ dodal čtrnáctinásobný grandslamový vítěz ve dvouhře.

 

Nadal na tribuně ukázal svůj temperament. Při pohledu na ty obrázky je až s podivem, že při vlastních zápasech působí téměř za každé situace tak chladnokrevně...

 

zdroj:tenisarena.cz